Hoe up-to-date is jouw kennis van autoschadeherstel?

De dynamische autoschadeherstel branche verandert continu. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom is het heel belangrijk dat je je kennis up-to-date houdt. Zo ben je enerzijds in staat om je vak zo goed mogelijk uit te oefenen. Anderzijds verstevig je je positie op de arbeidsmarkt.

Het belang van bijscholing in de autobranche

Trends en technieken van voertuigen en verschillende automerken ontwikkelen zich in rap tempo. Net zoals nieuwe regels en richtlijnen in de autobranche. Het is belangrijk om goed op te hoogte te zijn, zodat je je kunt verdiepen in de benodigde kennis en vaardigheden. Nieuwe voertuigen vragen steeds meer van jou als schadehersteller. Daarom is het verstandig om je te specialiseren of je kennis te verbreden. Zo maak je jezelf breder inzetbaar en misschien zelfs onmisbaar.

Innovatie van autotechnieken

Tegenwoordig worden mogelijke oorzaken van problemen bij auto’s opgespoord met computers en software. Kennis hiervan hebben is dus essentieel als schadehersteller. Systemen worden steeds geavanceerder en ingewikkelder. Ook de auto’s ontwikkelen zich door. Deze worden steeds veiliger, comfortabeler en duurzamer tegelijk. Daarnaast neemt het aantal elektrische en hybride voertuigen toe. Waardoor je steeds vaker risicovolle werkzaamheden uitvoert. Je wil zeker weten dat je deze veilig en nauwkeurig uitvoert. AutoTech Academy is hét platform voor opleidingen en veilig gedrag in de autoschadeherstel branche.

Veilig en kwalitatief hoogwaardig schadeherstel

Loop voorop. Met de unieke opleidingen en erkenningen van AutoTech Academy, specifiek ontwikkeld voor de autoschadeherstel branche. Bekijk onze opleidingen of neem direct contact op via 033-3033105 of info@autotech.academy.

Hoe zien wij veiligheid in de toekomst?

Zorgen voor de VEILIGHEID van andere mensen. Wij geloven daarin.

Veiligheid benaderen vanuit een nieuwe invalshoek met de kennis van nu, zodat Veilig Herstel geen discussie is of gaat worden.

AutoTech 

De Corridor 13
3621 ZA BREUKELEN

Legal

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

KvK 81486545
IBAN
NL93 RABO 0364127554
BTW
NL862112266B01

Share This