Onze achterban.

Wij geloven in onze achterban die een sterke visie heeft op de toekomst van autoschadeherstel met veiligheid en kwaliteit als kernwaarden. We raadplegen de kennis, visie en meningen van de mensen die iedere dag in deze branche actief zijn. Om zo continue te blijven ontwikkelen.

Schadeherstelbedrijven

Schadeherstel-
bedrijven

De technische ontwikkelingen van de voertuigen van de verschillende automerken gaan in een snel tempo. Veiligheidssystemen en materialen in en om het voertuig worden met de dag geavanceerder en ingewikkelder. Als schadehersteller is het van groot belang om deze ontwikkelingen bij te houden om kwalitatief hoogwaardige schadeherstel uit te kunnen blijven voeren. Schadeherstellers zullen zich snel moeten conformeren aan de nieuwe normen en de huidige technieken om klaar te zijn voor de toekomst. AutoTech biedt hen een platform om de koers te bepalen. In het kader van ‘een leven lang leren’, hebben wij een groep toekomstgerichte schadeherstellers gevraagd om de inhoud van Veiligheid en Kwaliteit voor de schadeherstelbranche verder door te ontwikkelen: in kennis, houding, gedrag en mensen. Als onze ambassadeurs.

 

Verzekeraars

AutoTech heeft de belangrijkste verzekeraars bereid gevonden om mee te denken in de verdere ontwikkeling van Veiligheid en Kwaliteit. De gemeenschappelijke deler binnen de schadeherstelbranche is het garanderen van de veiligheid van de autobestuurder. Dit is dan ook het onderwerp dat bij verzekeraars hoog op de prioriteitenlijst staat. AutoTech vindt het van groot belang om de belangrijke input van de verzekeraars te vertalen in de verdere borging van Veiligheid en Kwaliteit. 

Autofabrikanten

AutoTech is in gesprek met autofabrikanten | importeurs om het belang van Veiligheid en Kwaliteit te bespreken. De inhoud van de opleidingen van AutoTech zorgt ervoor dat technici het voertuig veilig herstellen zoals de autofabrikant het bedoeld heeft. Voor de veiligheid van de autobestuurder. Aantoonbaar veilig herstel is voor een automerk van groot belang om de veiligheid en daarmee de reputatie van het merk te borgen.

AutoTech 

De Corridor 13
3621 ZA BREUKELEN

Legal

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

KvK 81486545
IBAN
NL93 RABO 0364127554
BTW
NL862112266B01