Borgen van veiligheid.

Veilig naar de volgende plaats van bestemming rijden met onze auto. We gaan er gewoon vanuit dat we daar zonder zorgen arriveren. Veilig onderweg, kunnen we daar zo zorgeloos vanuit gaan? Is de auto wel veilig? doen de technieken en functies die in het voertuig zitten ook daadwerkelijk wat ze beloven? Het wagenpark wordt per dag meer geavanceerd, maar de kennis op dat vlak kan de ontwikkeling niet bijhouden. Met het vizier op kennis, houding, gedrag en mensen kan AutoTech de schadeherstelbranche voorzien van tools om veiligheid te borgen.

Hoe gaan we de branche herstellen?

Op meerdere vlakken heeft de schadeherstelbranche de juiste handreikingen en input nodig om klaar te zijn voor de toekomst. De kennis van de huidige technische systemen en materialen naar de werkvloer brengen doen we middels de opleidingen. Daarnaast is het belangrijk dat men op de werkvloer zich bewust is van de moderne gevaren van autoschadeherstel. Gedragsverandering is hierbij nodig. Ook het aantrekken van Technisch Talenten is van groot belang. Waar zijn we als we in de toekomst geen technisch personeel meer kunnen werven? Het is de hoogste tijd om de schadeherstelbranche als aantrekkelijk en interessante branche op de kaart te zetten!

Hoe zien wij veiligheid in de toekomst?

Hoe zien wij veiligheid in de toekomst?

Zorgen voor de VEILIGHEID van andere mensen. Wij geloven daarin.

Veiligheid benaderen vanuit een nieuwe invalshoek met de kennis van nu, zodat Veilig Herstel geen discussie is of gaat worden.

Gedragsverandering.

Onder het mom van ‘kennis is goed, gedrag is beter’ richt AutoTech zich op Gedragsverandering. Tussen ‘weten’ hoe je veilig moet werken, en het daadwerkelijk ‘doen’ zit vaak nog een groot gat. Dit ondanks dat bedrijven veel aandacht besteden aan de KAM-onderwerpen.

De modules van Gedragsverandering zijn van hoge kwaliteit omdat deze ontwikkeld zijn door gedragspsychologen. We leren werknemers om onveilige situaties te herkennen. 

Instroom talenten.

De Schadeherstelbranche interessant maken voor Technisch Talent om in te werken!
Technisch talent is schaars. Het is belangrijk voor de branche om goed opgeleide, nieuwe, technische medewerkers te vinden die met autoschadeherstel bezig willen zijn.

Voor de continuïteit van schadeherstelbedrijven kan het interessant zijn om vroegtijdig kennis te maken met potentiele nieuwe medewerkers en een positief imago bij hen te krijgen.

Recruitment.

In Nederland is er een schaarste aan technisch personeel. Ook de schadeherstelbedrijven krijgen hun openstaande vacatures met moeite vervult en hebben dagelijks te maken met het tekort aan personeel.

AutoTech heeft een vaste samenwerking met een recruitment partner die ons ondersteunt bij het vinden van goed technisch personeel. 

AutoTech 

De Corridor 13
3621 ZA BREUKELEN

Legal

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

KvK 81486545
IBAN
NL93 RABO 0364127554
BTW
NL862112266B01