Borg veilig schadeherstel met de online trainingen van AutoTechPoint.

AutoTechPoint biedt als eerste en enige online trainingen aan die specifiek gericht zijn op gedragsverandering. Ons interactieve trainingsprogramma verbetert het herkennen van risico’s. De trainingen worden in abonnementsvorm aangeboden en regelmatig geüpdatet met actuele onderwerpen op het gebied van techniek, front office en algemene zaken. Met deze oplossing zorgen we voor veilig herstel en kunnen opdrachtgevers en schadebedrijven voldoen aan hun zorgplicht.

Veilig naar de volgende plaats van bestemming rijden met onze auto

We gaan er gewoon vanuit dat we daar zonder zorgen arriveren. Veilig onderweg, kunnen we daar zo zorgeloos vanuit gaan? 

AutoTechPoint heeft een interactief trainingsprogramma voor AutoTech ontwikkeld dat het herkennen van risico’s verbetert en als gevolg daarvan bewust gedrag realiseert.

In samenwerking met gedragspsychologen is een uniek programma ontwikkeld gericht op gedragsbeïnvloeding, gebruikmakend van serious gaming en e-learning. Het traint de hersenen, verbetert de waarneming en bewustwording

Modules VAN 
AutoTechPoint

ADAS

Info

In deze module wordt ingegaan op het thema “ADAS – systemen”. Na het aflopen van deze module is de deelnemer in staat om gevaarlijke situaties aan te wijzen, de achterliggende redenen van gevaren uit te kunnen leggen en de effecten van de gevaren in te kunnen zien.

 

Connectiviteit

Info

In deze module wordt ingegaan op het thema “connectiviteit – 5G”. Na het aflopen van deze module is de deelnemer in staat om de functionaliteiten van connectiviteit te benoemen, de locatie van connectiviteit componenten aan te kunnen wijzen en het verschil van 4G en 5G te benoemen.

 

Elektrische auto's

Info

In deze module wordt ingegaan op het thema “elektrische auto’s”. Na het aflopen van deze module is de deelnemer in staat om hoogvolt functionaliteiten te benoemen,  voertuigen voorzien van hoogvolt te herkennen en het belang van de NEN 9140 – stand 2019 te kunnen uitleggen + op de juiste wijze toe te passen.

 

Bewust veilig herstel

Info

In deze module wordt ingegaan op het thema “veilig herstel”. Na het aflopen van deze module is de deelnemer in staat om de definitie van veilig herstel te benoemen, het verschil tussen normen en veiligheid te kunnen benoemen en de effecten van niet veilig herstel uit te kunnen leggen.

 

Materialen en verbindingen

Info

In deze module wordt ingegaan op het thema “materialen en verbindinge”. Na het aflopen van deze module is de deelnemer in staat om materialen en verbindingen te herkennen, gevaarlijke situaties aan te wijzen en de effecten van een foutief schadeherstel uit te kunnen leggen. 

 

Persoonlijke bescherming

Info

In deze module wordt ingegaan op het thema “persoonlijke bescherming”. Na het aflopen van deze module is de deelnemer in staat om gevaren op de werkvloer te herkennen, de achterliggende reden van de gevaren uit te leggen en het belang van persoonlijke bescherming te kunnen benoemen.

 

Verbeter de bewustwording en train de hersenen

In de trainingen wordt gebruik gemaakt van psychologische impulsen om de gewenste gedragsverandering te realiseren. Dit geldt als de meest effectieve oplossing om wat wij geleerd hebben ook toe te passen. Kunnen en willen, daar gaat het om. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk de video.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken bij AutoTechPoint? Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Afspraak verzoek AutoTechPoint

AVG

9 + 11 =

Reacties vanuit de branche

Agenda & Locatie

Wij heten u van harte welkom op 15 februari bij NexTechnician, Kabelweg 88 te Amsterdam.

09.30 - 10.00   Ontvangst

10.00 - 10.15   Terugblik 2021

10.15 - 12.00   Grip op veilig herstel

12.00 - 13.00   Lunch

13.00 - 14.00   Lancering AutoTechPoint

14.00 - 14.30   Nieuwe toetreders en kansen

“Donec dapibus erat sed consequat fermentum. Aenean viverra ultrices mauris quis ultrices gravida aliquam.”

Alfred Moller
Moller Autoschade

“Donec dapibus erat sed consequat fermentum. Aenean viverra ultrices mauris quis ultrices gravida aliquam.”

Alfred Moller
Moller Autoschade

“Donec dapibus erat sed consequat fermentum. Aenean viverra ultrices mauris quis ultrices gravida aliquam.”

Alfred Moller
Moller Autoschade

AutoTech 

De Corridor 13
3621 ZA BREUKELEN

Legal

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

KvK 81486545
IBAN
NL93 RABO 0364127554
BTW
NL862112266B01