Met AutoTech Academy op weg naar de toekomst.

De ontwikkelingen in de autobranche staan niet stil. De technische kennis van gisteren is niet toereikend voor de auto van vandaag en zeker niet voor de auto van de toekomst. Het veranderen van de autotechniek stelt nieuwe eisen aan de autoschadebranche. Het vak van autoschadehersteller verandert. In rap tempo.

Veilig herstel niet ter discussie

Hoe snel en ingrijpend de auto’s ook mogen veranderen, veilig herstel mag nooit ter discussie staan. Dat begrijpt AutoTech Academy als geen ander. Daarom gaat Autotech Academy verder waar het regulier onderwijs stopt, met unieke opleidingen en erkenningen die specifiek voor de autoschadeherstelbranche zijn ontwikkeld.

Wij geloven in het zorgen voor de veiligheid van andere mensen

Je wil op je auto kunnen vertrouwen. Er van uit kunnen gaan dat je auto veilig is en dan alle technieken en functies doen wat ze beloven en zouden moeten doen. Ook als je auto is hersteld.
Autotech Academy biedt de juiste opleidingen die de juiste kennis en benodigde vaardigheden naar de werkvloer brengt. Geheel volgens de normen van de autofabrikanten. Onze aanpak laat de kwaliteit van schadeherstelbedrijven en hun technische mensen aansluiten op de behoefte die de schadeherstelbranche heeft. Met als uitkomst: de automobilist is verzekerd van een veilig hersteld voertuig onderweg!

Hoe zien wij veiligheid in de toekomst?

Zorgen voor de VEILIGHEID van andere mensen. Wij geloven daarin.

Veiligheid benaderen vanuit een nieuwe invalshoek met de kennis van nu, zodat Veilig Herstel geen discussie is of gaat worden.

AutoTech 

De Corridor 13
3621 ZA BREUKELEN

Legal

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

KvK 81486545
IBAN
NL93 RABO 0364127554
BTW
NL862112266B01

Share This