Veilig onderweg

Veilig naar de volgende plaats van bestemming rijden met onze auto. We gaan er gewoon vanuit dat we daar zonder zorgen arriveren. Of dit nu na een dag hard werken lekker naar huis is, of naar een gezellige avond met vrienden of de volgende dag weer naar een zakelijke afspraak. Je gaat ervan uit dat je daar veilig en vertrouwd aankomt met de comfort die je auto je biedt.

Veilig onderweg, kunnen we daar zo zorgeloos vanuit gaan? Weet je zeker of de auto functioneert naar je verwachting? Beschermt de auto je bij een ongeval voldoende en doen de systemen wat ze beloven?

De technische kennis van vroeger is niet meer toereikend voor de auto van nu en zeker niet voor straks. Veilig herstel mag geen discussie zijn of worden. AutoTech gaat dan ook verder waar partijen en regulier onderwijs stoppen.

Onze aanpak

Zorgen voor de VEILIGHEID van andere mensen. Wij geloven daarin. Wij geloven in mensen, in hun kwaliteiten en technisch vermogen. We versterken hun eigenschappen en skills, zodat zij deze kunnen inzetten om het vertrouwen en de vrijheid te krijgen van hun opdracht- en werkgevers om te zorgen voor de VEILIGHEID van andere mensen.
We helpen schadeherstelbedrijven zich te ontwikkelen tot veiligheid-arrangeurs. We leiden hun mensen op om de techniek te benaderen vanuit een nieuwe invalshoek. Ze doorgronden het voertuig en ze worden meegenomen in het denkproces om precies te beoordelen waar de zwakke plek zit. Om vervolgens het juiste herstelproces in te zetten zodat het defect gericht en efficiënt wordt verholpen. We dragen de DNA van de autofabrikanten over en we brengen de specifieke kennis: veilig, kundig en zoals de autofabrikant het bedoeld heeft.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze aanpak de kwaliteit van schadeherstelbedrijven en hun technische mensen laten aansluiten op de behoefte die de schadeherstelbranche heeft.

Wij helpen mensen het defect of de afwijking te beoordelen op het juiste technische level  volgens de voorschriften én in de mindset van de autofabrikanten. We helpen het proces slim te organiseren, de juiste middelen in te zetten op het juiste moment.

Dat doen we op de plek waar het gebeurt. Midden in het proces op de werkvloer in hun werkomgeving. Met de informatiebronnen raadpleegbaar via de huidige communicatiemiddelen.

En dan klopt het: dan is de automobilist verzekerd van een veilig voertuig onderweg!

AutoTech 

De Corridor 13
3621 ZA BREUKELEN

Legal

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

KvK 81486545
IBAN
NL93 RABO 0364127554
BTW
NL862112266B01