Van importeur tot schademonteur: veiligheid staat op 1

Alle betrokken partijen bij autoschadeherstel hebben een gemeenschappelijk doel: veiligheid. Zorgen dat bestuurders veilig van a naar b komen en zorgen dat autoschadeherstellers veilig kunnen werken.
Ook AutoTech Academy heeft veiligheid op 1 staan in haar visie en activiteiten en betrekt opdrachtgevers, autofabrikanten/importeurs en autoschadeherstelbedrijven pro-actief bij haar platform. Input uit al deze branches is van belang voor het ontwikkelen van een gemeenschappelijke branchevisie en het ontwikkelen van de juiste opleidingen.

Ontwikkelingen

Veiligheidssystemen en materialen in en om het voertuig worden met de dag geavanceerder en ingewikkelder. Een schadehersteller moet deze ontwikkelingen bijhouden om kwalitatief hoogwaardige schadeherstel uit te kunnen blijven voeren. De autofabrikant heeft baat bij kennisoverdracht zodat herstel aan de auto’s van zijn merk gebeurt zoals moet. Dit draagt bij aan de veiligheid voor de bestuurder en aan de reputatie van het merk.

Leven lang leren

Bijblijven bij alle ontwikkelingen, betekent voor de autoschadehersteller een leven lang leren. AutoTech Academy heeft hiervoor de passende opleidingen. AutoTech Academy besteedt in haar opleiding bijvoorbeeld uitgebreid aandacht aan hoogvolt-systemen. Weten hoe je dit vrijschakelt bijvoorbeeld, is essentieel voor de eigen veiligheid en die van de collega’s.

Ambassadeurs en netwerken

Voor de continue ontwikkeling raadpleegt AutoTech Academy de kennis, visie en meningen van de mensen die iedere dag in deze branche actief zijn. Wilt u ook meepraten? Neem contact op!

Hoe zien wij veiligheid in de toekomst?

Zorgen voor de VEILIGHEID van andere mensen. Wij geloven daarin.

Veiligheid benaderen vanuit een nieuwe invalshoek met de kennis van nu, zodat Veilig Herstel geen discussie is of gaat worden.

AutoTech 

De Corridor 13
3621 ZA BREUKELEN

Legal

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

KvK 81486545
IBAN
NL93 RABO 0364127554
BTW
NL862112266B01

Share This